Zet het saldo op je gezinsspaarkaart over tot 22 februari

Zet het saldo op je gezinsspaarkaart over tot 22 februari

lidkaartklein.jpgAls lid in 2014 krijg je dé lidkaart waarmee je spaart. Deze nieuwe kaart is zowel je lidkaart als je spaarkaart. De lidkaart waarmee je spaart is een magneetkaart. Je gespaarde saldo wordt bijgehouden in een online portemonnee, die je kan raadplegen via ‘mijn gezinsbond’.
De overdracht van het saldo op je gezinsspaarkaart naar je portemonnee gebeurt automatisch bij gebruik van je gezinsspaarkaart. Je ontvangt een over­drachtticket. Kreeg je al zo’n overdrachtticket, dan werd je online portemonnee geactiveerd.
Heb je je gezinsspaarkaart sinds augustus niet meer gebruikt? Gebruik je kaart zo snel mogelijk bij een handelaar of verkooppunt. Heb je meerdere gezinsspaarkaarten in gebruik, laat dan elke kaart overzetten. Vanaf 23 februari wordt het gebruik van de gezinsspaarkaart definitief stopgezet.

Zodra je overgeschakeld bent, zie je op ‘mijn gezinsbond’ je saldo en je toekomstige verrichtingen. Vanaf dan kan je een afname doen per schijf van 10 euro en sneller je gespaarde korting gebruiken!