Beste wensen voor 2023 vanwege afdeling Kortenberg

Beste Leden,

De Gezinsbond Kortenberg wenst U en Uw familie een gelukkig, goed en vooral gezond nieuw jaar 2023!

Ze hoopt dat er aan de corona- en energie ellende van de voorbije jaren een einde komt en dat alles weer min of meer “normaal” wordt.

Ook in 2023 hopen we dat de gezinsbond Kortenberg een nieuwe start kent met een vernieuwde vrijwilligersploeg met minimaal vier vrijwilligers, die hun schouders willen zetten onder de werkzaamheden van de gezinsbond met hun eigen creativiteit en inzet ten voordele van onze aangesloten verenigingen.

Leden die zich hiervoor geroepen voelen, kunnen contact opnemen met de voorzitter M. Cappan voor 31 januari 2023. Ze worden dan uitgenodigd op de eerstvolgende bestuursvergadering met het uittredende bestuur in het begin van februari, die dan een punt zet onder haar voorbije bestuursperiode.

Graag wil ik u er nog attent op maken dat de verlopen kortingskaarten van uw kinderen (kinderen geboren in 2010 en kinderen ten laatste geboren tussen 1998 en 2004) moeten vernieuwd worden. Doe dit zo snel mogelijk om eventuele ongemakken te vermijden! De hernieuwing kost u €6 / gezin.

Lijnkaarten “De lijn” (kostprijs €16) kunnen nog altijd en dit tot 15 februari 2023 besteld worden bij M. Cappan tf 02/7598949.

Met vriendelijke Bondsgroeten,

Het uittredend bestuur van de gezinsbond Kortenberg